Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

Steaua Roşie Belgrad, în grupele Europa League. Dejan Stankovic: "Este un foarte mare succes. A fost o presiune pentru ambele echipe" VIDEO

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 27 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20374607/1/stankovic.jpg

Steaua Roşie Belgrad s-a calificat în grupele Europa League, pentru al doilea sezon la rând, după ce a eliminat campioana României, CFR Cluj, cu scorul general de 6-1. Antrenorul Dejan Stankovic a declarat, după victoria de la Cluj, că este un foarte mare succes pentru echipa lui şi că apreciază fotbalul românesc.

În Gruia, CFR Cluj a ratat un penalty (Deac – 63’), a făcut cadou un gol şi a jucat în inferioritate numerică din minutul 78 (Rodriguez a fost eliminat).

Au înscris Debeljuh (34'), respectiv Katai (5' – penalty) şi Pavkov (53').

"Vreau să spun că îi felicit foarte mult pe jucătorii noştri şi pe suporterii noştri. Îi respect foarte mult pe cei de la CFR Cluj, respect fotbalul românesc, pe prietenii mei, pe fraţii mei din România cu care am împărţit vestiarul. Pentru noi este un foarte mare succes, este o victorie împotriva unei echipe de o calitate foarte mare.

A fost o presiune pentru ambele echipe. Poate CFR Cluj a căzut sub presiunea partidei din tur, când am reuşit să ne ridicăm foarte mult cu ajutorul suporterilor noştri şi am venit cu acest avantaj foarte mare. Am reuşit să controlăm partida şi pentru că nu am avut obligaţia să dăm sută la sută. Noi am aşteptat ocazia, a fost abordarea corectă", a spus Dejan Stankovic.

Sursa foto: Twitter Crvena Zvezda

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele