Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Steaua şi-a ales adversarul pentru inaugurarea noului stadion Ghencea. Oponent cu tentă istorică ales de "militari"

Fotbal Internațional Publicat pe 18 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20251725/1/stadion-steaua.jpg


Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti se pregăteşte de un moment marcant al existenţei sale: inaugurarea noului stadion Ghencea! Evenimentul va avea loc pe 7 iulie 2020, iar adversarul va fi unul istoric.
 
Conform gsp.ro, militarii au luat decizia ca prima echipă care păşeşte pe noul stadion din postura de adversar să fie OFK Belgrad, formaţia din Serbia contra căreia Steaua a jucat şi primul meci de inaugurare a vechiului stadion Ghencea, în 1974. Decizia are, evident, un caracter istoric şi vrea să readucă în prim-plan legătura roş-albaştrilor cu trecutul glorios.
 
De altfel, propunerea ca Steaua să înfrunte OFK Belgrad, echipă cu cinci titluri în Serbia ajunsă acum în Liga 3, a venit din partea fanilor din Peluza Sud şi a fost susţinută şi de antrenorul Daniel Opriţa, cel care a vrut să evite o confruntare cu o formaţie de calibru.
 
Noul stadion din Ghencea e finalizat, iar de curând echipele naţoionale ale Austriei şi Macedoniei de Nord şi-au desfăşurat acolo antrenamentele premergătoare partidelor de la EURO 2020.

Tot vineri, fanii Stelei au aflat şi că echipa nu va putea promova în Casa Liga 1 dacă va termina sezonul viitor pe o poziţie care să-i permită acest lucru, după ce conducerea MaPN nu a făcut demersurile necesare pentru a transforma societatea în una de drept privat.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri