Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ştefan Radu a câştigat derby-ul românilor din Serie A

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19493675/1/radu.jpg

Formaţia Lazio Roma, la care joacă Ştefan Radu, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, într-un meci din etapa a doua a campionatului Italiei.

Golurile au fost marcate de Lazzari ‘4 şi Immobile ’74.

Răzvan Marin a jucat până în minutul 70 la gazde, iar Ştefan Radu a rămas pe teren până în minutul 79 la oaspeţi. Marin a primit un cartonaş galben în minutul 51.

Tot în Serie A, Benevento a învins în deplasare Sampdoria, scor 3-2, revenind de la 0-2. Gazdele au marcat prin Quagliarella ‘8 şi Colley ’18. Pentru Benevento au înscris Dabo ’33, Caldirola ’72 şi Letizia ’88.

Partida Inter Milano – Fiorentina are loc de asemenea sâmbătă, meciurile Spezia – Sassuolo, Napoli – Genoa, Hellas Verona – Udinese, Crotone – AC Milan şi AS Roma – Juventus Torino se vor disputa duminică, iar întâlnirea Bologna – Parma este programată luni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele