Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ştefan Radu, la un pas de lovitura carierei! Un colos al Europei negociază transferul său

Lazio Publicat pe 12 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/20243055/1/stefan-radu-exuberant-dupa-ce-a-intrat-in-istoria-lui-lazio-1.jpg

Ştefan Radu ar putea să dea lovitura carierei la 34 ani! Fundaşul român este dorit de noul antrenor al lui Inter Milano, Simone Inzaghi, după colaborarea pe care au avut-o cei doi la Lazio Roma.

Transferul ar pica excelent pentru apărătorul român, deoarece în urma venirii lui Maurizio Sarri la Lazio, cel mai utilizat fotbalist din istoria romanilor ar urma să treacă pe banca de rezerve. Sarri este adeptul unui sistem de joc cu doi fundaşi centrali, iar Radu este obişnuit să evolueze ca fundaş central stânga într-o formulă cu trei stoperi.

”Directorul sportiv al campioanei din Serie A, Piero Ausilio, se află la Roma pentru discuţii cu reprezentanţii lui Ştefan Radu. 

Românul e un fotbalist cu care Inzaghi are o relaţie foarte bună. Fundaşul se apropie de finalul contractului cu Lazio şi există contacte serioase între el şi Inter. Un fotbalist pe care poţi conta atât pe teren, cât şi în vestiar. E văzut ca o variantă de backup pentru Alessandro Bastoni (22 de ani) în centrul defensivei cu 3 fundaşi.”, a anunţat jurnalistul Gianluca di Marzio, de la Sky Sport Italia.

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele