Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ştefan Radu, performanţă fabuloasă pentru un fotbalist român, după meciul Lazio - AC Milan

Serie A Publicat pe 5 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19411925/1/stefan-radu.jpg

Ştefan Radu a intrat pe podium după meciul lui Lazio cu AC Milan, în ceea ce priveşte jucătorii care au îmbrăcat de cele mai multe ori tricoul romanilor. Fundaşul român are 376 de meciuri în mai bine de un deceniu în Serie A. L-a egalat pe Paolo Negro, dar este devansat de Giuseppe Wilson, cu 394 de apariţii, şi Giuseppe Favalli, cu 401 meciuri.

Ştefan Radu are şanse mari să îşi prelungească înţelegerea cu Lazio Roma, după ce a semnat pe încă doi ani cu agenutul său, Matteo Materazzi. ”O colaborare începută în 2018, plină de succese şi de prestaţiile tale excepţionale. Sunt mândru că le pot spune tuturor că te reprezint. Îţi mulţumesc pentru încredere!”, a scris impresarul pe contul de Instagram. Asta duce cu gândul, potrivit presei din Italia, că fundaşul român va prelungi cu Lazio.

Impresarul fotbalistului a făcut publică situaţia românului şi declara că nici în vară nu se pune problema ca fundaşul să plece din capitala Italiei. Contractul lui Ştefan Radu cu Lazio este scadent în vara anului următor, dar deocamdată nu s-a luat vreo decizie cu conducerea, cu privire la prelungirea înţelegerii. Presa din Italia a aflat de ce nu s-a întâmplat acest lucru.

 ”A refuzat oferte foarte importante pentru a continua la Lazio. Vara trecută nu a simţit nevoia să plece alt club din Italia, chiar dacă au existat diferenţe mari din punct de vedere financiar şi un an în plus de contract. Dacă contractul expiră în 2021? Da, dar nu am vorbit momentan despre o posibilă prelungire. Vrea să se întoarcă pe teren cât mai curând posibil, se antrenează mai mult decât înainte pentru a fi gata. Sunt sigur că, în cazul în care se reia campionatul mâine dimineaţă, el poate să joace 90 de minute”, a spus Matteo Materazzi, impresarul lui Ştefan Radu, pentru Tuttomercatoweb.

Românul evoluează la Lazio de 12 ani, după ce a fost luat de la Dinamo, pentru 3.85 milioane de euro. În acest timp, a devenit unul dintre fotbaliştii cu cele mai multe prezenţe în tricoul echipei romane. Are 376 de meciuri, dar şi-a trecut în cont şi 8 goluri şi 18 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele