Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Steliano Filip a cedat şi îşi strigă disperarea: „Iubesc acest club, dar nu mai pot!”

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20550634/1/fcsb-dinamo.jpg

Fundaşul stânga a fost atacat puternic în spaţiul public, iar acum s-a decis să rupă tăcerea şi să abordeze cele mai arzătoare subiecte: acuzaţiile că l-ar fi dat afară pe Rednic şi propria dorinţă de a pleca de la Dinamo.

„Eu am venit la Dinamo deşi aveam oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, atât din Liga 1, cât şi din străinătate. Am făcut-o pentru că iubesc acest club şi iubesc suporterii din Ştefan cel Mare. Cu atât mai mare mi-a fost mirarea când am văzut la ce tratament sunt supus în ultima perioadă.

Am fost bombardat pe conturile mele de socializare cu înjurături şi ameninţări constante din partea fanilor. Nu mă sperie şi nu mi-e frică de nimeni, dar sunt dezamăgit de faptul că oamenii cu care am crescut în tribune mă tratează aşa, total nemeritat. 

Da, s-a vorbit despre faptul că eu şi alţi jucători cu experienţă am fi încercat să îl dăm afară pe Mircea Rednic, dar este total fals. Repet, total fals! Voi credeţi că un antrenor cu experienţa lui Mircea Rednic poate fi influenţat de jucătorii pe care îi antrenează? Niciodată, vă spun eu. Nimic mai fals. Eu sub nicio formă nu am influenţat plecarea lui Rednic pentru că nu acesta este rolul meu”, a declarat Filip, pentru ProSport. 

Steliano Filip vrea cu orice preţ să plece de la Dinamo! 

În contextul a ceea ce s-a întâmplat, Filip a luat o decizia finală. Şi anume aceea de a pleca de la Dinamo.

„Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur şi simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înţeleg că sunt un fotbalist experimentat şi că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot! 

Vreau să îi mulţumesc foarte mult lui Mister Stoican pentru că a fost mai mult decât înţelegător cu mine. Am vorbit cu el şi i-am transmis ce simt. Eu am o relaţie foarte bună cu el pentru că m-a mai antrenat şi mă cunoaşte foarte bine.

Îmi pare nespus de rău pentru că mi-aş fi dorit să arătăm tuturor că putem să redresăm situaţia, dar eu efectiv nu mai pot psihic. Oricum, Dinamo nu stă în Steliano Filip şi nu o să stea vreodată într-un jucător. Cer în continuare înţelegere din partea conducerii. Am avut o discuţie recentă cu managementul şi mi-au dat timp să mă mai gândesc”, a mai spus fotbalistul dinamovist, pentru sursa citată. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele