Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Steliano Filip a răbufnit! Ce i-a cerut lui Flavius Stoican, înainte de primul meci din acest an

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20548084/1/fil.jpg

Dinamo şi-a perfectat amicalele acestei iernii. ”Câinii” vor întâlni pe 12 şi 15 ianuarie formaţii din Casa Liga 1, deoarece nu vor efectua cantonament extern.

Înainte de primul meci din acest an, Steliano Filip a luat o decizie radicală. Jucătorul a avut o discuţie cu Flavius Stoican şi i-a cerut să nu îl treacă pe foaia de joc, informează ProSport. Gestul indică faptul că acesta nu mai vrea să rămână la echipă.

Dinamoviştii vor juca pe 12 cu CS Mioveni, iar trei zile mai târziu vor da piept cu Farul. Cu ambele formaţii au jucat în finalul anului trecut.

Cu CS Mioveni au cedat cu 2-1, după ce au condus până în minutul 90+3, iar la final Deian Sorescu a fost dezbrăcat de fani, apoi Farul i-a învins câteva zile mai târziu, cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele