Ultima oră
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Omondi deschide scorul VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 1-0, în direct la Prima Sport 1! Omondi deschide scorul
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie

Steliano Filip îşi asumă eşecul lui Dinamo! "Sunt primul vinovat. Trebuie să schimbăm atitudinea. Nu e vina antrenorului"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 26 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20017757/2/rps9664.jpg

Dinamo a suferit o înfrângere istorică pe teren propriu, 0-5 cu Viitorul, în direct pe Look Sport+, în etapa cu numărul 25 din Liga 1. 1986 este anul în care Dinamo a pierdut ultima dată în “Groapă” cu 0-5 (cu Sportul Studenţesc). Fundaşul Steliano Filip a declarat că jucătorii sunt singurii vinovaţi pentru acest eşec zdrobitor.

Dinamo are 5 meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1 (patru eşecuri şi un egal).

Dinamo a reuşit un singur şut pe poarta lui Cojocaru. Joalisson (4’), George Ganea (16’ - penalty), Andrei Ciobanu (44’, 81') şi Juvhel Tsoumou (79’) au înscris pentru Viitorul.

‘Câinii roşii’ vor juca din nou în play-out şi riscă retrogradarea, dar mai întâi trebuie să facă rost de bani pentru a plăti licenţa în vederea sezonului următor al Ligii 1.

"E o ruşine. Sunt primul vinovat! Îmi găsesc cu greu cuvintele, pentru că nu asta e faţa lui Dinamo. Chiar dacă sunt unele probleme, nu mai contează. Când joc în halul ăsta, nu ai atitudine, n-ai voie să te prezinţi aşa la un joc. Îmi pare rău!

Ne-a mai rămas Cupa, sper să mergem mai departe. Dar, dacă vom continua la fel, cu atitudinea asta, ne vor pune probleme şi cei de la Călăraşi. Dinamo nu stă într-un jucător sau doi. N-ai voie!

Îmi este greu, dar ăştia suntem! Trebuie să strângem rândurile, să uităm cât mai repede. Vom discuta, vom analiza, trebuie să schimbăm urgent faţa echipei, pentru că nu avem timp. Normal că mă doare, am venit cu sufletul aici, să ajut. Eu îmi reproşez, am fost pe teren şi n-am putut să fac mai nimic.

Cupa e un obiectiv, am salva sezonul. Trebuie să schimbăm atitudinea. La Dinamo n-o să fie niciodată linişte, stabilitate. Dar ce vină are antrenorul, când la fiecare meci luăm gol din fază fixă, facem aceleaşi greşeli? Ce vină are antrenorul că nu avem atitudine? Nu e vina lui", a spus Steliano Filip, la finalul partidei Dinamo - Viitorul 0-5.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20017757/1/clasament-viitorul.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele