Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Steven Gerrard are emoţii după accidentarea lui Ianis Hagi. “Să sperăm că medicii vor face ceva miraculos. E important pentru noi”

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20329932/3/profimedia-0624531325.jpg

Ianis Hagi a deschis scorul pentru Glasgow Rangers în meciul de pe teren propriu cu Livingston, câştigat cu 3-0, în prima etapă a campionatului Scoţiei. Din păcate, mijlocaşul s-a accidentat la gleznă şi a fost înlocuit în minutul 32. Antrenorul campioanei Scoţiei, Steven Gerrard, a declarat că mizează pe o recuperare rapidă a românului, considerat un jucător de bază pentru echipă.

Ianis Hagi a înscris în minutul 8 pe ‘Ibrox’. În urma unei lovituri libere, Tavernier a centrat, românul a preluat mingea cu stângul, a fentat doi fundaşi, apoi a şutat cu dreptul la colţul scurt.

În minutul 13, Ianis Hagi a fost faultat dur de către Adam Lewis, care a primit cartonaşul galben, pentru o intrare întârziată. Românul a primit îngrijiri medicale şi a revenit pe teren, dar a început să resimtă dureri la gleznă şi a fost înlocuit, în minutul 32, cu Scott Wright.

Deocamdată nu există informaţii privind gravitatea accidentării lui Ianis Hagi, dar Steven Gerrard speră să-l aibă la dispoziţie pentru meciul de marţi, din Suedia, cu Malmo, în turul 3 preliminar din Liga Campionilor.

"Este complicat când pierzi un jucător aşa de repede, mai ales când poţi face doar 3 schimbări. Ianis marcase un gol important, ne mobilizasem, ne-am dat drumul la joc. Să sperăm că accidentarea nu e atât de gravă şi că îşi va reveni repede.

E posibil să rateze meciul de marţi, dar am încredere în doctori, avem doctori şi fizioterapeuţi buni aici. Să sperăm că ei vor face ceva miraculos şi să-l facă apt de joc pentru meciul de marţi pentru că el va fi important pentru noi", a spus Steven Gerrard, la finalul partidei cu Livingston.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20329932/2/profimedia-0624542490.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri