Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Steven Gerrard face acuzaţii grave, după meciul cu Slavia. „Jucătorul meu îmi spune că i s-au adresat cuvinte rasiste”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20070555/1/kam.jpg

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, a declarat, joi seară, după meciul cu Slavia Praga, din optimile Ligii Europa, că Glen Kamara i-a spus că a fost ţinta rasismului unuia dintre adversari, relarează bbc.com.

Incidentul menţionat de Gerrard a avut loc spre finalul partidei, când Ondrej Kudela (Slavia) i-a spus ceva lui Kamara acoperindu-şi gura, ceea ce i-a înfuriat pe jucătorii de la Rangers.

„Jucătorul meu îmi spune că i s-au adresat cuvinte rasiste. Şi este dezamăgitor că oamenii lor încearcă să-şi apere jucătorul şi spun că minţim. Sunt nervos. Îl ştiu pe Glen şi am sută la sută încredere în el. Jucătorul Slaviei a cauzat asta şi trebuie să se întâmple ceva rapit, dar nu este de competenţa mea. Depinde de UEFA acum şi sper că nu va ignora situaţia”, a afirmat Steven Gerrard.

La finalul meciului, Gerrard a fost văzut discutând cu antrenorul Slaviei, Jindrich Tripisovsky şi cu delegaţii UEFA.

Întrebat cum ar vrea ca UEFA să reacţioneze după incident, Gerrard a spus: „Cred că ce se va întâmpla va fi diferit de ce vreau să se întâmple. Se întâmplă prea multe astfel de situaţii în forbal. Mulţi oameni muncesc din greu pentru a eradica rasismul. Sunt nervos şi supărat”,

Joi seară, echipa Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi rezervă, a fost învinsă pe teren propriu de Slavia Praga, scor 2-0, în manşa secundă a optimilor Ligii Europa. Unul dintre goluri a fost marcat de Nicolae Stanciu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele