Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Steven Gerrard, impresionat de Ianis Hagi. ”A fost foarte curajos!”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20183111/2/hagi-2.jpg

Ianis Hagi a ajuns la al şaptelea gol marcat pentru Rangers în campionat, în sezonul curent. Internaţionalul român a înscris golul trei al echipei sale în partida cu Livingston din deplasare, încheiată cu victoria elevilor lui Steven Gerrard, scor 0-3.

Celelalte goluri au fost marcate de Tavernier, în minutul 42, din penalty, şi de Kent, în minutul 57. Mijlocaşul ofensiv al României a contribuit, de asemenea, şi la golul lui Tavernier, fiind fotbalistul faultat în careu de către Max Stryjek de la Livingston.

"Am avut un joc de echipă foarte bun şi am înscris 3 goluri superbe. Primul a fost un penalty, dar cum s-a ajuns acolo... Ianis a fost foarte curajos. Felicitări, băieţilor!", a declarat tehnicianul lui Rangers, la finalul partidei.


pic.twitter.com/dG9ahLQaAS

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri