Ultima oră
EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa" EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa"
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur
Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023 Jorge Sampaoli a semnat cu Olympique Marseille până în 2023
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1
OGC Nice, echipă antrenată de Adrian Ursea, a învins Rennes, scor 2-1, în Ligue 1

Steven Gerrard, parţial mulţumit de Ianis Hagi. ”Este unul dintre jucătorii de la care vrem mai mult şi suntem încântaţi pentru ce urmează”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 26 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19931010/1/ian.jpg

Ianis Hagi are toate şansele să fie titular pentru o bună bucată de timp la Rangers, formaţie care domină autoritar campionatul Scoţiei. Steven Gerrard a declarat că este foarte mulţumit de evoluţiile internaţionalului român, dar aşteaptă mai mult de la acesta, deoare îl vede cu potenţial.

„Suntem extrem de încântaţi cu el, studiază foarte bine jocul şi e o persoană pe care trebuie să o scoţi cu forţa de pe terenul de antrenament. Întotdeauna îl găseşti în sală sau analizând meciurile. Este unul dintre jucătorii de la care vrem mai mult şi suntem încântaţi pentru ce urmează”, a spus Gerrard, în cadrul unei conferinţe de presă.

Autor a patru goluri şi 11 pase decisive în acest sezon, Hagi Jr. se află într-o luptă permanentă pentru obţinerea unui loc de titular în primul 11 aliniat de Steven Gerrard, iar talentul incontestabil e dublat de seriozitatea în pregătire. Una pe care Ianis o duce către punctul maxim, după cum declară chiar fostul mijlocaş de legendă al celor de la Liverpool.

 

mail-share icon Email
viewscnt