Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Steven Gerrard, ultimele informaţii despre situaţia lui Ianis Hagi, infectat cu COVID-19! Revenirea în Scoţia este pusă sub semnul întrebării

Stranieri Publicat de Răzvan Cîrceag pe 16 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20397099/1/ianis-hagi-despre-gestul-facut-pe-teren-la-meciul-romania-macedonia-de-nord.jpg

Ianis Hagi ar fi trebuit să facă parte din lotul României pentru meciul cu Macedonia de Nord, din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022, însă a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

Imediat după, fotbalistul român a revenit în România cu un avion privat şi a intrat în izolare. De atunci nu a mai putut să se întoarcă în Scoţia.

Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, a afirmat că are nevoie cât mai repede de Ianis Hagi şi discuţiile privind revenirea acestuia se află în plin proces. 

„Momentan purtăm discuţii în încercarea de a-l readuce cât mai repede cu putinţă. După ce am văzut ştirea că Guvernul din Scoţia a permis revenirea jucătorilor din ţările roşii (n.r. fără a intra în carantină), am decis să încercăm să-l recuperăm pe Ianis cât mai repede. 

Au loc discuţii chiar acum, în timp ce vorbim. Evident, este ceva ce nu depinde de mine, nu am control asupra situaţiei. Prin urmare, nu pot să vă spun o zi sau o oră exactă în care va fi aici. Din punctul meu de vedere, am nevoie de el cât mai repede!”, a declarat Gerrard, potrivit scoţienilor de la rangersnews.uk. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele