Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Stipe Vucur vrea să profite de şansa primită la FCSB. "Asta m-a atras. Vreau să învăţ bine limba"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 15 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20246800/1/vucur-fcsb.jpg

Fundaşul austriac Stipe Vucur (29 de ani) este entuziasmat după transferul la FCSB. Vucur consideră că este o şansă importantă în carieră şi vrea să câştige titlul în Liga 1 şi să joace în grupele Europa Conference League. Fotbalistul a oferit un interviu pentru Bild în care spune că vrea să înveţe cât mai repede limba română.

Stipe Vucur a jucat ultima dată în liga a treia din Germania, la Hallescher FC. A bifat 33 de meciuri în sezonul 2020-2021 şi a înscris trei goluri.

Hajduk Split, Kaiserslautern, Wacker Innsbruck, Lustenau sunt alte echipe pentru care a mai evoluat fundaşul central, care are dublă cetăţenie, austriacă şi croată, deşi s-a născut la Salzburg (Austria).

Vucur are concurenţă importantă pe postul de fundaş central la FCSB: Iulian Cristea, Andrei Miron şi Alexandru Creţu.

"Totul s-a întâmplat foarte rapid. Din fericire, zilele agitate s-au sfârşit, iar acum mă pot integra la noua echipă. Nu primeşti în fiecare zi şansa de a juca la o echipă care îşi doreşte să câştige campionatul. Asta este ce m-a atras la FCSB, club care este un nume important şi pe plan continental. Vreau să mă integrez în grup cât de curând posibil. E o limbă complet diferită, pe care vreau să o învăţ bine", a spus Stipe Vucur, într-un interviu pentru Bild.

Lotul FCSB se pregăteşte deocamdată la baza din Berceni. Va urma un cantonament la Poiana Braşov.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele