Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Stoican anunţă o răsturnare de situaţie în cazul lui Sorescu: "Şi-a manifestat dorinţa de a rămâne". Filip şi Iliev vor să plece!

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 12 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20548521/1/ds.jpg


Dat ca şi plecat de la Dinamo, care l-a pus pe lista de transferuri şi vrea un milion de euro în schimbul său, Deian Sorescu (24 de ani) s-a răzgândit în vacanţa de iarnă şi i-a transmis lui Flavius Stoican că e dispus să continue în Şoseaua Ştefan cel Mare. În schimb, fundaşul Steliano Filip şi portarul Plamen Iliev îşi doresc să plece din "Groapă".
 
În pauza de iarnă, firma de impresariat a fraţilor Becali a încercat să-i găsească o echipă lui Sorescu şi să împlinească şi dorinţele financiare ale lui Dinamo, dar, cum acest lucru nu s-a întâmplat, fundaşul e conştient că ar avea şanse mai mari la un transfer în vară, motiv pentru care şi-a arătat disponibilitatea de a continua alături de colegi şi de noul proiect condus de Flavius Stoican:
 
"Deian şi-a exprimat dorinţa de a continua la Dinamo. Şi de la el îmi doresc să joace la un nivel ridicat, pentru că are potenţial, dar trebuie să fie cu capul la Dinamo", a declarat antrenorul lui Dinamo, miercuri, la finalul amicalului pierdut de echipa sa contra celor de la CS Mioveni.

Filip şi Iliev sunt pe picior de plecare!

Dacă Sorescu şi-a mai domolit gândurile de a părăsi corabia, Steliano Filip şi Plamen Iliev sunt fideli deciziilor luate înainte de plecarea în vacanţă şi nu vor să mai continue în "Groapă". Fundaşul e dorit în Ungaria, în timp ce goalkeeper-ul bulgar ar prefera o revenire în ţara natală pentru a fi mai aproape de familie:
 
"Steliano Filip şi-a exprimat foarte clar dorinţa de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu. 
 
Iliev a primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, e o situaţie dificilă la cei doi, au primit multe ameninţări şi se gândesc la sănătatea familiei", a mai dezvăluit Stoican.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri