Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Stoichiţă îl apără pe Florinel Coman. Unde crede că a greşit FCSB

Superliga Publicat pe 24 feb 2021
mail-share icon Email
 
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20007519/1/coman.jpg


Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, îl apără pe Florinel Coman în scandalul iscat de atacantul FCSB-ului după e a fost prins gonind cu 165 km/h şi un permis de conducere obţinut în Ucraina.
 
"Lippi" pune gestul lui Coman pe seama teribilismului vârstei, dar nu face un caz major din greşeala vedetei lui Gigi Becali. Mai mult, fostul antrenor e sigur că şi oamenii din conducerea clubului roş-albastru au parte de vină în acest caz, pentru că nu l-au sfătuit pe Coman să nu încalge legea: 
 
"Nu e primul fotbalist care face o greşeală A greşit, sper să înveţe din asta. Sper să nu fie repercusiuni prea grave. Nu e primul fotbalist care conduce fără permis!
 
Vârsta ne îndeamnă să face uneori lucruri de acest gest, au fost mulţi fotbalist care au condus fără permis. Trebuie intervenit mai devreme, umblat la prevenţie, la educaţie. Trebuia atenţionat. Nu cred că cei de la FCSB nu ştiau că el conduce fără carnet", a declarat Stoichiţă, miercuri dimineaţă, la Pro X.
 
Dacă va fi găsit vinovat pentru conducerea pe drumuri publice în lipsa unui permis valabil, Coman ar putea primi de la unu la cinci ani de închisoare: "Nu e primul fotbalist care face o greşeală A greşit, sper să înveţe din asta. Sper să nu fie repercusiuni prea grave. Nu e primul fotbalist care conduce fără permis!
 
Vârsta ne îndeamnă să face uneori lucruri de acest gest, au fost mulţi fotbalist care au condus fără permis. Trebuie intervenit mai devreme, umblat la prevenţie, la educaţie. Trebuia atenţionat. Nu cred că cei de la FCSB nu ştiau că el conduce fără carnet", se arată în Articolul 335 din Codul Penal.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele