Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Stoichiţă intervine în conflictul Răzvan Marin - Mirel Rădoi. "Sunt bucuros că era supărat. Dorinţa de revanşă va fi foarte mare în luna octombrie"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 11 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20390985/2/mar.jpg

Naţionala României a obţinut doar un egal la Skopje, cu Macedonia de Nord, scor 0-0, în grupa J din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. Mijlocaşul Răzvan Marin şi-a manifestat frustrarea faţă de decizia selecţionerului Mirel Rădoi de a-l folosi doar 30 de minute. Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a declarat că situaţia se va rezolva şi nu va degenera.

Răzvan Marin (25 de ani) este considerat cel mai valoros jucător din lotul României, fiind cotat de Transfermarkt la 15 milioane de euro. Mijlocaşul central de la Cagliari are 33 de selecţii şi 2 goluri pentru ‘tricolori’.

În cele trei meciuri din luna septembrie, Răzvan Marin a jucat 14 minute cu Islanda, 90 de minute cu Liechtenstein şi 30 de minute cu Macedonia de Nord.

"Răzvan Marin va aduna meciuri acum. Eu sunt bucuros că era supărat. E foarte apreciat şi aici, o spun eu acum, în direct. Probabil că raţiunile tactice ale acestui meci au primat în gândirea lui Rădoi. Mai ales această problemă cu divizarea efortului pentru un şirag de meciuri din 3 în 3 zile.

Eu nu am văzut jucător fericit că stă pe bancă. Aşa am fost şi eu, poate mă supăram la rândul meu pe antrenor. Probabil dorinţa de revanşă va fi foarte mare în luna octombrie. Probabil Răzvan Marin va juca", a spus Mihai Stoichiţă pentru PRO X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20390985/1/sto.jpg

Programul României în luna octombrie:

  • 8 octombrie: Germania – România (Hamburg)
  • 11 octombrie: România – Armenia (Bucureşti, stadionul Steaua)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri