Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Strâns cu uşa de jucători, Ioan Niculae a acţionat. Cel mai bogat patron din Casa Liga 1 a scos banii!

Superliga Publicat pe 26 nov 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19630652/1/ioan-niculae.png

 
Jucătorii celor de la Astra Giurgiu au primit o veste bună joi, la o zi după ce au refuzat să se antrenze sub comanda lui Eugen Neagoe: protestul lor a fost luat în serios, iar Ioan Niculae le-a băgat în cont salariile pe două luni!
 
În momentul în care restanţele de la fosta campioană a României, ajunsă acum lanternă roşie în Casa Liga 1, atinseseră patru luni, jucătorii au decis să ia o decizie radicală şi i-au transmis lui Eugen Neagoe că nu au de gând să iasă la antrenament. Cum şi antrenorul a fost de partea lor, lui Ioan Niculae nu i-a rămas decât să bage mâna în buzunar.
 
Astfel, Dani Coman, preşedintele clubului, a anunţat, joi după-amiază, că fotbaliştii s-au ales cu banii cuveniţi pentru două luni de muncă, sperând că plata salariilor îi va motiva pe Budescu şi colegii lui în tentativa de a lăsa în spate debutul slab de sezon şi a ieşi din zona retrogradării: "Nu e o perioadă uşoară pentru nimeni, iar clubul a făcut eforturi importante. Cum i-am convins? Le-am băgat două salarii şi jucătorii au înţeles că Astra face tot ce depinde de ea ca să îi ajute", a spus Dani Coman, pentru ProSport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele