Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Suma donată de Becali în lupta împotriva COVID-19! Cum vor fi folosiţi banii: "Mă doare sufletul când văd ce se întâmplă"

Superliga Publicat pe 19 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19307461/1/gigibecali.jpg

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu a rămas indiferent la criza declanşată de pandemia de coronavirus şi a decis să ajute prin mai multe mijloace spitalele din România.

Becali spune că va plăti aproximativ 50.000 de euro pentru a aproviziona mai multe spitale cu aparatură şi consumabile.

4000 de combinezoane a comandat Gigi Becali în Turcia, pentru personalul medical de la Matei Balş, dar şi pentru alte spitale din ţară.

„Nu am nevoie să îmi fac publicitate, dar dacă voi mă tot sunaţi să mă întrebaţi eu nu pot să vă mint. Însă mă doare sufletul când mă uit la televizor şi aud pe unul şi pe altul cum se vaită. Ştiţi că am ajutat la Matei Balş, dar am decis să aloc alţi 50.000 de euro şi pentru alte ajutoare. Am fost căutat şi de alte spitale din România.

Ultimul telefon l-am primit de la un spital din Rădăuţi. Am plătit un scanner de vreo 12.000 de euro şi am mai dat comandă şi de 4.000 de combinezoane în Turcia pentru medicii români.

Dar aici poate că am şi eu nevoie de ajutorul autorităţilor din România pentru că la vamă marfa respectivă trebuie să treacă fără probleme. Să nu se spună că este luată pentru speculă
”, a declarat Becali, citat de ProSport.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele