Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Suma fabuloasă pe care FC U trebuie să o plătească pentru a juca pe ”Ion Oblemenco”

Liga II Publicat pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19378275/1/fc-u-craiova.jpg

Lucian Mitu, directorul de marketing de la FC U Craiova, a vorbit despre problema care a scindat Craiova în două părţi, cea referitoare la posibiltiatea ca echipa deţinută de Adrian Mititelu să joace pe ”Ion Oblemenco”. A adus în discuţie şi suma pe care clubul trebuie să o achite pentru a putea disputa meciurile de pe teren propriu acolo, de aproximativ 20.000 de euro pe lună.

Lucian Mitu este însă de părere că suma este foarte mare, iar oltenii ar trebui să scoată din buzunar, în fiecare sezon, 400.000 de euro, prea mult pentru un club care a promovat recent în Liga 2. În acelaşi timp, oficialul a transmis un mesaj şi rivalilor din oraş, din Liga 1, Universitatea Craiova.

Primim sfaturi să plătim 20.000 de euro pe lună. Un fost jucător de-al nostru, care în 2013 era cu noi şi zicea că există doar o singură Universitatea Craiova (n.red. – Gică Craioveanu) şi nu există să fie două echipe în oraş, ne dă sfaturi. Nici nu voia să audă de o altă echipă în oraş. Atunci spunea că adevărata Universitatea Craiova. Păi, voi aţi plătit 20.000 de euro, când gaura la bugetul local este de 900.000 de euro pe an cu acest stadion? De unde a scos sumele astea? Sunt 20 de meciuri pe sezon, nu? Atunci ei au plătit 400.000 de euro? Bă, voi sunteţi nebuni? Hai să fim serioşi! Nu suntem atăt de fraieri. Ei au profitat că li s-a pus în braţe o echipă şi un brand, chipurile Universitatea Craiova. Au beneficiat de suporteri şi de emulaţia care s-a produs cu construcţia noului stadion.

Dar cum să îţi plătesc eu 20.000, o echipă din Liga 2? Fă tarife pentru Liga 1, tarife pentru Liga 2, tarife pentru Liga 3. Vezi că audienţa este alta! Vedeţi şi voi că la toate stadioanele din lumea asta sunt tarife separate pentru echipe din Liga 1, Liga 2, Liga 3, chiar şi la noi în România. E uşor să joci cu Steaua şi Dinamo şi să ai stadionul plin după vânzarea de bilete, iar apoi te baţi cu pumnul în piept ce mare şi tare eşti”, a spus Mitu pentru RadioSport 1.

FC U Craiova va avea un buget foarte mare pentru Liga 2, din sezonul următor. Echipa patronată de Adrian Mititelu va beneficia de două milioane de euro, bani cu care speră să promoveze în Liga 1. Marcel Puşcaş, preşedintele oltenilor, este cel care a făcut anunţul. Oficialul recunoaşte însă că bugetul nu va da traiectoria echipei în sezonul următor. Face o analogie cu U Cluj, care la rândul ei a avut un buget tot de două milioane de euro, dar nu a reuşit promovarea şi, mai mult, a avut emoţii în privinţa retrogradării.

FC U Craiova a făcut deja o mutare. Echipa patronată de Adrian Mititelu l-a achiziţionat pe portarul Răzvan Popa, de la Flacăra Horezu, cel care e şi căpitanul naţionalei României U17.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele