Ultima oră
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul

Suma oficială plătită de Galatasaray pentru transferul lui Moruţan

Stranieri Publicat pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20395708/1/cicaldau-morutan-galata.jpg

Cât a plătit Galatasaray pentru Moruţan? Este întrebarea care a tot circulat în ultima perioadă, în fotbalul românesc. În final, s-au publicat datele oficiale ale mutării, iar FCSB a încasat nici mai mult nici mai puţin de 3.5 milioane de euro; chiar dacă suma iniţială care se zvonea era aproape dublă celei oficiale.

Moruţan a jucat deja două meciuri pentru Galatasaray, reuşind să iasă în evidenţă cu o pasă decisivă, chiar la debut, când l-a servit pe Cicâldău. Deşi nu a fost văzut cu ochi buni în Turcia transferul său, acum, după ce s-a aflat suma reală plătită de gruparea din Istanbul, dar şi modul în care s-a descurcat în cele două meciuri, presa sportivă de acolo şi-a mai schimbat discursul.

Jurnaliştii turci cred că Moruţan poate fi, în timp, un jucător important pentru Galatasaray, după ce se va obişnui cu campionatul.

Galatasaray a mai luat un mijlocaş

Galatasaray a făcut un nou transfer, după startul campionatului. Echipa lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău l-au adus pe mijlocaşul brazilian Gustavo Assuncao (21 de ani), sub formă de împrumut, din Portugalia, de la FC Famalicao.

În cazul în care gruparea din Istanbul va fi mulţumită de el în acest sezon, atunci îl poate transfera definitiv, pentru o anumită sumă de bani, de 5 milioane de euro. Potrivit informaţiilor venite din Turcia, Gustavo Assuncao va încasa 500.000 de euro pentru această stagiune.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele