Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Suma uriaşă pe care Barcelona i-o datorează lui Messi. Transferul la PSG nu schimbă situaţia

PSG Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20358592/1/profimedia-0626552044.jpg

Lionel Messi este noul jucător al celor de la PSG, la câteva zile după ce s-a despărţit de FC Barcelona, formaţie pentru care a scris istorie. Cele două părţi însă mai au lucruri de reglat, chiar şi după transferul argentinianului în Ligue 1.

Cei de la El Espanol scriu că Messi mai are de încasat o sumă uriaşă de bani, din ultima perioadă petrecută la catalani. Salariul se învârte la 78 de milioane de euro, iar cei de la Barcelona au reuşit să plătească o parte, dar din cauza pandemiei, finanţele au fost grav afectate şi mai sunt bani de achitat.

Câştigarea Ligii Campionilor va fi obiectivul primordial pentru PSG şi Messi. Echipa din capitala Franţei n-a câştigat niciodată acest trofeu, iar Messi n-a mai simţit bucuria triumfului suprem în UCL din 2015.

Preşedintele clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat că Messi este o legendă a fotbalului şi o sursă de inspiraţie pentru toate generaţiile, atât pe teren, cât şi în afara lui.

"Sunt încântat că Lionel Messi a ales să vină la PSG, suntem mândri să-l întâmpinăm la Paris, alături de familia lui. Nu şi-a ascuns dorinţa de a continua să evolueze la cel mai înalt nivel şi să câştige trofee. Ambiţia clubului este identică. Adăugarea lui Leo în echipa noastră de clasă mondială confirmă relevanţa şi succesul clubului. Împreună cu antrenorul şi staff-ul său, abia aştept să văd cum echipa noastră scrie istorie pentru toţi suporterii noştri din întreaga lume", a spus Al-Khelaifi, pentru site-ul oficial al clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele