Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

Şumudică a câştigat în campionat, dar nu ştie dacă mai rămâne la echipă

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19563404/1/sum.jpg

Formaţia Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Konyaspor, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Turciei.


Golul a fost marcat de Demir, în minutul 76.

Alexandru Maxim şi Alin Toşca au fost integralişti la gazde.

Gaziantep FK ocupă locul zece în clasament, cu şapte puncte, iar Konyaspor este pe 12, cu şase puncte. Lider este Alanyaspor, care are 13 puncte.

Şumi, pe făraş? Başkanii vor să îl înlocuiască cu un tehnician neamţ

Marius Şumudică a primit patru etape de suspendare în Turcia, după incidentele de la meciul Antalyaspor – Gaziantep, scor 1-1. Antrenorul este revoltat de această decizie a Federaţiei Turce de Fotbal şi consideră că este nedreptăţit, pe motiv că este român.

Ba mai mult, başkanii de la Gaziantepspor vor să îl înlocuiască, în ciuda rezultatelor bune pe care le-a înregistrat în debutul de sezon.

Potrivit celor de la Gunes, germanul Michael Skibbe este favorit să îl înlocuiască pe tehnicianul român, a cărui situaţie va fi clarificată zilele următoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri