Ultima oră
Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal Omagiu inedit adus victimelor coronaviruslui din Bergamo. Petiţia a fost lansată azi şi va ajunge la Liga Italiană de Fotbal
Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus Tatăl lui Higuain a pus capăt speculaţiilor privind viitorul fiului său. Unde va juca în continuare fotbalistul lui Juventus
VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield” VIDEO Killerul lui Liverpool răsuceşte şi mai mult cuţitul în rana englezilor. Cum şi-a botezat câinele după ce a marcat de două ori pe „Anfield”
Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi Gabi Tamaş nu renunţă la ideea de a juca din nou pentru naţionala României. Mesajul fundaşului pentru Mirel Rădoi
Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el Cristiano Ronaldo şi-a găsit frizer în perioada de izolare. Îl tunde gratis şi locuieşte cu el
Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii” Maradona, atac virulent la adresa şefilor de club. „Sunt unii care profită de asta ca să nu-şi mai plătească jucătorii”

Şumudică a revenit în ţară cu un avion privat, după ce campionatul din Turcia a fost suspendat: "Nu voiam să intru în contact cu nimeni!"

Stranieri Publicat pe 21 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19310711/1/su.jpg

Marius Şumudică (49 de ani) a revenit în România cu un avion privat, după ce campionatul in Turcia s-a întrerupt din cauza Coronavirusului. Antrenorul român a plecat din Turcia, în ciuda sfatului clubului Gaziantep FK de a nu părăsi oraşul, chiar dacă întrecerea internă turcă a fost întreruptă de COVID-19.

Când a aflat că nu se vor mai juca meciuri în Turcia din cauza Coronavirusului, Şumudică a zburat în România cu un avion privat, alături de colaboratorii săi. Cotidianul turc Fanatik scrie despre plecarea lui Şumudică şi publică şi o poză cu el şi asistenţii săi din avion.

Şumudică a oferit declaraţii pentru Fanatik: "Am avut deja probleme de sănătate în decembrie, deci mă gândesc doar la sănătatea mea. Nu voiam să fiu în contact cu nimeni, am plecat în România cu un avion privat", le-a spus fostul fotbalist şi antrenor de la Rapid turcilor, pentru ca apoi să vorbească despre performanţa reuşită cu Gaziantep FK până la întrerupera campionatului:

"Am muncit din greu pentru a ajunge pe locul 9. Gaziantep e familia mea. Virusul a ucis tot fotbalul. Vom reveni când viaţa va reveni la normal!", a mai spus Marius Şumudică, potrivit cotidianului turc Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele