Ultima oră
Ionuţ Badea, mulţumit de joc, deşi a pierdut cu Universitatea Craiova. Ionuţ Badea, mulţumit de joc, deşi a pierdut cu Universitatea Craiova.
Craiova e lider cu maximum de puncte, dar Bergodi nu e pe deplin mulţumit: "Voi vorbi cu băieţii". Remarcatul italianului şi în ce stare se află Andrei Ivan Craiova e lider cu maximum de puncte, dar Bergodi nu e pe deplin mulţumit: "Voi vorbi cu băieţii". Remarcatul italianului şi în ce stare se află Andrei Ivan
Frankfurt câştigă categoric cu Hertha Berlin şi urcă pe primul loc în Bundesliga Frankfurt câştigă categoric cu Hertha Berlin şi urcă pe primul loc în Bundesliga
Rădoi are de unde alege. VIDEO: Tudor Băluţă, gol de senzaţie în poarta celor de la Chelsea U-23 Rădoi are de unde alege. VIDEO: Tudor Băluţă, gol de senzaţie în poarta celor de la Chelsea U-23
Reacţia lui Bale, după ce a plecat cu scandal de la Real Madrid. ”Am fost flueierat, dar am învăţat să gestionez astfel de momente” Reacţia lui Bale, după ce a plecat cu scandal de la Real Madrid. ”Am fost flueierat, dar am învăţat să gestionez astfel de momente”
VIDEO | Ratarea etapei în Liga 1! Cephas Malele n-a reuşit să înscrie din patru metri cu poarta goală VIDEO | Ratarea etapei în Liga 1! Cephas Malele n-a reuşit să înscrie din patru metri cu poarta goală

Şumudică a revenit în ţară cu un avion privat, după ce campionatul din Turcia a fost suspendat: "Nu voiam să intru în contact cu nimeni!"

Stranieri Publicat pe 21 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19310711/1/su.jpg

Marius Şumudică (49 de ani) a revenit în România cu un avion privat, după ce campionatul in Turcia s-a întrerupt din cauza Coronavirusului. Antrenorul român a plecat din Turcia, în ciuda sfatului clubului Gaziantep FK de a nu părăsi oraşul, chiar dacă întrecerea internă turcă a fost întreruptă de COVID-19.

Când a aflat că nu se vor mai juca meciuri în Turcia din cauza Coronavirusului, Şumudică a zburat în România cu un avion privat, alături de colaboratorii săi. Cotidianul turc Fanatik scrie despre plecarea lui Şumudică şi publică şi o poză cu el şi asistenţii săi din avion.

Şumudică a oferit declaraţii pentru Fanatik: "Am avut deja probleme de sănătate în decembrie, deci mă gândesc doar la sănătatea mea. Nu voiam să fiu în contact cu nimeni, am plecat în România cu un avion privat", le-a spus fostul fotbalist şi antrenor de la Rapid turcilor, pentru ca apoi să vorbească despre performanţa reuşită cu Gaziantep FK până la întrerupera campionatului:

"Am muncit din greu pentru a ajunge pe locul 9. Gaziantep e familia mea. Virusul a ucis tot fotbalul. Vom reveni când viaţa va reveni la normal!", a mai spus Marius Şumudică, potrivit cotidianului turc Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele