Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Şumudică e contrazis de antrenorul interimar de la Rizespor! "Nu ne-a dat indicaţii prin Zoom, nu a stabilit tactica"

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19927161/1/sumudica-1.jpg

Marius Şumudică este noul antrenor de la Rizespor, dar nu a stat pe banca tehnică la meciul din deplasare cu Istanbul Başahşehir, scor 1-1, în etapa a 21-a din campionatul Turciei. Antrenorul interimar Ersin Aka l-a contrazis pe antrenorul român, care a spus că a transmis indicaţii tactice echipei prin intermediul unei platforme video online.

Rizespor a reuşit un egal nesperat pe terenul campioanei en titre Istanbul Başakşehir, în condiţiile în care nu a putut conta pe şase jucători de bază. Rizespor a deschis scorul în minutul 49, din penalty, prin Samu. Mehmet Topal a închis tabela cu reuşita din minutul 64.

Rizespor ocupă locul 12 în clasamentul Superligii Turciei. Urmează meciul cu Fenebahce, pe 30 ianuarie.

“Am jucat contra lui Gaziantep într-o conjunctură extrem de dificilă, cu 9 jucători absenţi din cauza coronavirusului, a fost un efort extraordinar. După meci, au apărut informaţii conform cărora Şumudică ne-a dat indicaţii prin zoom, a stabilit tactica şi a promis prime jucătorilor. Noi ştim că nu e adevărat.

Sunt ştiri care ne-au desconsiderat munca noastră, am fost afectaţi. Nu cred că au fost ştiri lansate de Şumudică. Pentru că niciun antrenor nu ar putea avea o părere atât de proastă despre meseria lui. Eu lucrez de 21 de ani ca antrenor, această meserie are valorile ei”, a spus Ersin Aka, antrenor interimar la Rizespor, citat de Ajansspor.

Între timp, preşedintele clubului Rizespor a oferit detalii despre cum au decurs negocierile cu Marius Şumudică, înlăturat în această lună de la Gaziantep, după un conflict cu conducerea clubului.

"Nu i-am oferit lui Marius Şumudică un salariu cu mult mai mare decât cel pe care îl primea la Gaziantep. Diferenţa e mică. Cred că a ales să vină la noi şi să nu plece în Arabia Saudită pentru că iubeşte Turcia, mai ales că Rize este şi un oraş foarte frumos. Va fi aici de la meciul de sâmbătă cu Fenerbahce. Ştiu că mai avem nevoie de una-două achiziţii, am vorbit şi cu antrenorul şi ne vom întări. Sper ca, până la meciul cu Fenerbahce, să mai recuperăm dintre jucătorii pozitivi ca să luptăm pentru victorie", a spus Hasan Kartal, citat de presa turcă

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele