Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

Şumudică, în centrul unei tentative de mituire: "Mi-au oferit 50.000 de euro. Cum să-mi asum responsabilitatea asta?"

Stranieri Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19496360/1/sumudica.jpg


Marius Şumudică (49 de ani) agită din nou apele în Turcia. Antrenorul lui Gaziantep susţine că un impresar i-a oferit 50.000 de euro pentru a-şi folosi influenţa şi a transfera un jucător.
 
Într-o perioadă grea pentru echipa sa, care a scos doar două puncte din primele trei meciuri jucate în campionatul Turciei, Şumudică e în continuare nemulţumit de faptul că şefii nu-i aduc jucători. Şi, în timp ce caută soluţii pentru întărirea lotului, fostul atacant din Giuleşti scoate la iveală o situaţie atipică, susţinând că un impresar a încercat să-l mituiască: "Săptămâna trecută mi-a fost propus un jucător. Doi manageri din Turcia m-au sunat. Nu accept aşa ceva, pentru că mi-au oferit 50.000 de euro. Au vrut să spun conducerii doar că ”este un bun jucător de fotbal”. Aşa mi-au spus. Acest jucător a marcat un gol anul trecut. Cum să-l aduc aici, cum să-mi asum responsabilitatea asta?", a declarat antrenorul lui Gaziantep, pentru agenţia de ştiri turcă Anadolu.
 
Vizibil iritat de modul în care merg lucrurile în club, Şumudică şi-a exprimat din nou nemulţumirea faţă de modul în care trebuie să obţină rezultate la Gaziantep: "Nu mă pot concentra pe construirea unei echipe. Este dificil pentru un antrenor să lucreze aşa. Voi continua să joc cu jucătorii pe care îi am. Îmi place acest oraş, îmi plac oamenii care trăiesc aici, dar a devenit dificil pentru mine. Nu-mi este uşor. Am avut în perioada asta cel mai greu moment din cariera mea de antrenor. Anul acesta ne vom lupta să nu retrogradăm. Am spus asta acum o lună. Nu spun asta după 3 meciuri. Nu sunt asta pentru că am pierdut puncte", a mai punctat fostul campion al României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele