Ultima oră
FC Hermannstadt - CSC 1599 Şelimbăr se joacă sâmbătă, de la ora 12:30. Meciul este transmis de Look Sport FC Hermannstadt - CSC 1599 Şelimbăr se joacă sâmbătă, de la ora 12:30. Meciul este transmis de Look Sport
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!

Şumudică îşi anunţă revenirea. Campionatul în care va ajunge "în maximum o lună de zile"

Fotbal Publicat pe 28 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20409802/1/sumudica-cfr-122.png
 
Marius Şumudică e aproape de revenirea în antrenorat. Demis de CFR Cluj, susţine că a refuzat o ofertă de la un club din prima ligă a Turciei, campionat în care speră să ajungă în cel mai scurt timp.
 
Numele lui Şumudică e legat din ce în ce mai des de echipe din Zona Golfului, dar fostul atacant al Rapidului nu mai e tentat să muncească în afara Europei. Ofertat de curând de către o echipă aflată în zona retrogradării în Superliga turcă, Şumi a declinat oferta, în speranţa că va găsi un proiect "în maximum o lună" la o echipă mai bine cotată în Ţara Semilunii:
 
"Sunt liniştit, însă îmi lipsesc antrenamentele, îmi lipsesc jocurile, dar asta este, în viaţa oricărui antrenor apar astfel de perioade. Aştept să iau această decizie şi sper ca în maximum o lună să semnez un nou contract. Sper să ajung în Turcia, am avut discuţii avansate cu o echipă, însă am refuzat deoarece erau în subsolul clasamentului şi era un proiect greu de dus până la capăt", a declarat Şumudică, pentru Sport Total FM.

Şumudică revine, dar nu la Rapid

Într-o perioadă în care Mihai Iosif a adunat patru meciuri consecutive fără succes pe banca celor de la Rapid, Şumudică a fost indicat drept un potenţial succesor al acestuia pe banca giuleştenilor, însă fostul campion al României refuză din start ideea de a antrena acum echipa de suflet:
 
"Nu se pune problema să merg la Rapid, însă ştiţi foarte bine ce înseamnă pentru mine Rapidul, înseamnă totul. Este viaţa mea, acolo m-am simţit cel mai bine, am făcut performanţă ca jucător, însă în momentul de faţă nu se pune problema ca să merg la Rapid. Rapidul are un antrenor foarte bun, care i-a promovat", a mai spus Şumudică.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele