Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Şumudică ”muşcă” din contestatari. Cum i-a taxat după replicile acide

Stranieri Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19625560/1/sumudica.jpg

Marius Şumudică e pe val în Turcia cu Gaziantep, după ce a ajuns pe locul 4. Antrenorul român nu a lăsat să treacă acest lucru neobservat şi i-a atacat pe toţi contestatarii care îi cereau plecarea în urmă cu câteva etape, când echipa era mai aproape de retrogradare şi nu câştigase de mai multe etape.

Avem o zi să ne bucurăm de victorie. Avem un meci de cupă în faţa noastră, o să-mi pregătesc echipa pentru el. Apoi avem o partidă cu Malatyaspor acasă. Să vedem ce se va întâmpla.

Când am ajuns prima dată aici, unii jurnalişti mă criticau. Doar echipa mea joacă cu un sistem 3-5-2 în campionat acum. Cu acest sistem, suntem pe locul 4. Le urez succes celor de la Denizlispor în următoarele meciuri. După ce am câştigat aici sezonul trecut, s-a crezut că am ajutat alte echipe, au apărut astfel de zvonuri, dar după acel meci am bătut celelalte echipe din zona retrogradării atât acasă, cât şi în deplasare”, a declarat Şumudică după victoria cu Denizlispor.

Gaziantep, echipa antrenată de către Marius Şumudică, a câştigat meciul din deplasare cu Denizlispor, scor 1-0, în etapa a 9-a din campionatul Turciei. Gaziantep are o serie de 8 meciuri fără înfrângere şi a urcat pe locul 4 în clasament.

Alex Maxim a fost titular la Gaziantep, fiind înlocuit în minutul 77. Alin Toşca a fost integralist şi a primit un cartonaş galben.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele