Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Şumudică nu e tentat de Rapid: "Am discuţii avansate în străinătate"

Superliga Publicat pe 18 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20399384/1/ms.jpg


Marius Şumudică exclude din start posibilitatea de a-i lua locul lui Mihai Iosif pe banca tehnică a Rapidului ţi anunţă că e paroape să semneze cu un club din străinătate.
 
A treia etapa la rând fără succes, 1-2 cu Gaz Metan Mediaş, a pus în pericol postul lui Mihai Iosif, iar Gabi Balint a anunţat că acesta i-ar putea lăsa locul lui Marius Şumudică. Doar că planurile fostului tehnician de la CFR Cluj sunt altele şi includ o nouă aventură în străinătate, discuţiile în acest sens fiind chiar avansate:
 
"Nu se pune problema să merg la Rapid în viitorul apropiat pentru simplul motiv că am nişte discuţii avansate în străinătate care sper să se concretizeze curând. Sunt alături de Rapid cum am fost întotdeauna, dar ca suporter. Îi ţin pumnii lui Miţă (n. red - Mihai Iosif), cred şi sper că va lua cele mai bune decizii şi echipa se va redresa.
 
Mai sper şi ca lumea să înţeleagă că în viaţa unei echipe se întâmplă şi astfel de sincope. Spun asta pentru că am văzut atât de multe reacţii negative de parcă abia aşteptau paşii ăstia greşiţi ai Rapidului", a declarat Şumudică, sâmbătă, pentru Digi Sport.
 
"S-ar putea să vedem un duel Şumudică - Dan Petrescu peste două etape, dacă ei vor pierde următoarele două meciuri, cu Sepsi şi cu Mioveni. În sensul că Şumudică va fi antrenor la Rapid", a spus Balint, după insuccesul Rapidului în faţa lui Gaz Metan.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele