Ultima oră
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane

Şumudică nu se mai gândeşte la plecarea de la Malatyaspor: "Am promis că lupt până la capăt şi asta o să fac!"

Stranieri Publicat pe 5 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20537688/1/ms.jpg


Contestat de fanii lui Malatyaspor din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă, Marius Şumudică (50 de ani) le-a transmis acestora că nu are de gând să părăsească lanterna roşie din Superliga Turciei şi că va lupta până la ultima picătură de energie pentru îndeplinirea obiectivului acestui sezon, evitarea de la retrogradare.
 
Decis la un moment dat să plece şi să abandoneze proiectul de la Malatya, Şumi a decis să rămână, având promisiunea că başkanii îi vor pune pe masă bugetul necesar pentru o campanie de mercato care să întărească lotul şi care să mărească şansele de supravieţuire. Chiar dacă rezultatele nu au venit, Şumudică pleacă la drum în 2022 cu o doză importantă de optimism şi i-a anunţat pe suporteri să nu ia în calcul demisia sa:
 
"Am rămas la Malatya pentru voi. Am lucrat din greu pentru a face ca lucrurile să meargă bine de când am fost pus în funcţie şi am vrut să continui munca începută pentru a o ţine pe Malatya în prima ligă. Am promis că o să lupt până la final şi asta o să fac", a scris antrenorul român, miercuri, pe twitter.
 
Fără victorie în campionat din 22 octombrie, Malatyaspor e ultima în clasament, cu doar 15 puncte şi cea mai slabă apărare a competiţiei (34 de goluri încasate, la fel ca Rizespor). Pentru a rezolva problema golurilor încasate, Şumudică se gândeşte să-l aducă în Turcia pe Giedrius Arlauskis, după cum anunţă presa din Lituania.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele