Ultima oră
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner

"Sunt aici să iau decizii!". Pochettino, reacţie clară după ce Messi l-a lăsat cu mâna întinsă în derby-ul cu Lyon

Ligue 1 Publicat pe 20 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20400759/1/mss.jpg


Mauricio Pochettino a avut o poziţie foarte rece în momentul în care jurnaliştii francezi l-au întrebat despre momentul în care Leo Messi, schimbat în minutul 76 al derby-ului cu Lyon (2-1), l-a lăsat cu mâna întinsă.
 
Cu 14 minute înaintea finalului, Messi a fost chemat pe banca de rezervă, lucru care i s-a întâmplat foarte rar de-a lungul carierei, şi înlocuit cu marocanul Hakimi. Vizibil nemulţumit, superstarul argentinian nu a dat mâna cu conaţionalul Pochettino, iar cameramanii au surprins "revolta" de pe chipul lui Leo.
 
Totuşi, ajutat de rezultat, cu Icardi introdus în minutul 82 şi autor al golului decisiv în minutul 90+2, Pochettino a putut vorbi de pe poziţii de forţă la finalul meciului, când toată lumea voia să ştie de ce a renunţat devreme la Leo Messi. Iar fostul fotbalist al lui PSG a fost cât se poate de clar:
 
"Sunt mulţumit. Am văzut câteva lucruri foarte bune în evoluţia echipei comparativ cu ce am văzut la Brugge. A fost un progres. Trebuie să luăm cele mai bune decizii pentru echipă.
 
Uneori, deciziile au urmări pozitive, uneori nu. Sunt aici ca să iau decizii. Sunt fericit pentru performanţa echipei în general", a declarat Pochettino, citat de L'Equipe.
mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele