Ultima oră
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”
”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale ”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale

”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depăşesc limita”. Sergio Ramos a explicat cel mai delicat moment din El Clasico

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19563508/1/ram.jpg

Marele derby al Spaniei s-a terminat cu victoria celor de la Real Madrid, scor 3-1, în faţa unei echipe a Barcelonei care a jucat bine până în minutul 60, după care a urmat o cădere inexplicabilă.

Sergio Ramos a explicat cea mai controversată fază a partidei, în urma căruia a transformat un penalty, după un contact între el şi Lenglet. A fost nevoie de intervenţia VAR pentru ca arbitrul să ia decizia.

”Sunt unii care fac marcaj la mine, dar depăşesc limita! A fost penalty clar. Pentru mine faza este foarte clară, iar VAR mi-a dat dreptate.În ceea ce priveşte jocul, am fost mai buni ca ei, mai ales în a doua repriză. Ei suferă atunci când nu le dăm mingea.

A fost o săptămână groaznică şi eram dornici de revanşă. Mai ales într-un El Clasico, un meci unic în lume. Iar când câştigi pe terenul marii rivale bucuria este şi mai mare,”
a declarat Ramos, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele