Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Supărare reală sau complezenţă? Dan Petrescu şi-a "urecheat" public un jucător: "Nu mi-a plăcut ce a făcut. Chiar m-am enervat!"

Superliga Publicat pe 27 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20408621/2/ddd.png


Tragerile repetetate de timp ale lui Cristi Bălgrădean i-au făcut pe fanii celor de la UTA Arad să-i huiduie copios pe cei de la CFR Cluj şi l-au scos din sărite chiar şi pe Dan Petrescu.
Pe final de meci, la adăpostul golului marcat de Chipciu, CFR s-a cantonat în propria jumătate, iar Cristi Bălgrădean a dat tonul tragerilor de timp. Portarul a primit un cartonaş galben în minutul 80, apoi, în al doilea minut de prelungiri, el şi Mike Cestor au epuizat 30 de secunde la o repunere din careu în urma căreia şi apărătorul s-a ales cu un avertisment.
Chestionat pe seama corului de huiduieli care au acompaniat echipa sa la finalul meciului, Dan Petrescu a recunoscut că nu e mândrul de gestul jucătorilor săi:
"Nu mi-a plăcut ce a făcut Bălgrădean la final de două ori. Faza cu Cestor...Nu poţi trage de timp în felul ăsta, tragi altfel, a exagerat. Chiar m-am enervat şi i-am spus antrenorului cu portarii "Ce face acolo? Să joace, să pună mingea în joc!". OK, mai întârzii şi la alt nivel, dar mie mi s-a părut că a exagerat. Nu mi-a plăcut ce a făcut", a declarat Petrescu, la conferinţa de presă de după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele