Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Supărarea unui fost jucător al lui Inter. "E cel mai slab antrenor din istoria lui Inter"

Inter Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/19371672/1/erk.jpg

Fundaşul lateral turc Caner Erkin (31 de ani) a dezvăluit într-un interviu detalii despre perioada de doar două luni petrecută la Inter. ”Nerazzurri” l-au transferat în 2016 de la Fenerbache.

Motivul extrem de scurt al şederii a fost antrenorul Frank de Boer, despre care Erkin are o părere extrem de proastă, acuzându-l că nu i-a dat nicio şansă, fiind nevoie să meargă sub formă de împrumut la Besiktaş chiar înainte de începerea campionatului, deşi jucase mult în presezon.

”Am crezut că va fi un pas important în cariera mea. Mă gândeam că voi juca regulat, că voi cuceri trofee şi că mă voi bucura de afecţiunea suporterilor lui Inter. Personal, nu voiam să părăsesc echipa, nici măcar după plecarea lui Roberto Mancini. Cu toate acestea, atitudinea lui Frank De Boer a fost oribilă. M-a scos din echipă ca pe un junior promovat de la academie. A fost inacceptabil”, a declarat turcul.

Erkin este om de bază în naţionala Turciei, în care a bifat 53 de partide şi 2 goluri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele