Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Super optimism în tabăra CFR-ului, înainte de cel mai greu meci al iernii. ”Trebuie să ne depăşim din nou şi să uităm ceea ce a fost în tur”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19628249/2/burca-2.jpg

CFR Cluj înfruntă Roma, joi, de la ora 22.00, în direct pe Look Sport+, într-un meci cu o miză enormă pentru ardeleni. Un eventual eşec, chiar dacă nu echivalează cu eliminarea, le-ar îngreuna şi mai mult parcursul spre „şaisprezecimile” Europa League, obligându-i să câştige ambele meciuri rămase, cu ŢSKA şi cu Young Boys.

Parcă niciodată Dan Petrescu nu s-a confruntat cu mai multe probleme de lot. „Bursucul” are mari probleme în a încropi o echipă. Pentru meciul de joi, el nu se va putea baza pe Vinicius, Omrani şi Cestor, accidentaţi, dar nici pe  Deac şi Hoban, indisponibili după ce au fost infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. În plus, echipa traversează o criză de formă, scoasă în evidenţă şi de faptul că a pierdut ultimele două meciuri de pe teren propriu în Casa Liga 1.

Una din puţinele veşti bune pentru Dan Petrescu este venirea lui Andrei Burcă, unul din stâlpii defensivei a declarat că dacă echipa se va auto-depăşi, atunci se va putea obţine un rezultat pozitiv, care să facă uitată prestaţia catastrofală din tur.

„Şi anul trecut am întâlnit adversari foarte buni şi am dat 100%, toată echipa. De aceea am reuşit aceste rezultate bune şi a cea performanţă de a nu pierde contra Sevillei care a devenit ulterior campioana Europa League. Consider că e un meci important, trebuie să ne depăşim din nou şi să uităm ceea ce a fost în tur. Chiar dacă o să avem anumite probleme din cauza unor indisponibilităţi, trebuie să facem un meci mare şi să reuşim să producem din nou o bucurie şi o minune”, a spus fundaşul ardelenilor, recent refăcut după o accidentare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele