Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Super transfer în Liga Naţională. Baschetbalistul american Marquis Wright, noul jucător al ”U” BT Cluj

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 19 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19991954/1/wright.jpg

Baschetbalistul american Marquis Wright este noul jucător al echipei U Banca Transilvania Cluj, pe postul de fundaş. U BT Cluj a renunţat zilele trecute la Mike Dixon şi a făcut acest transfer din Lituania.

Wright are 25 de ani, 1.85 metri înălţime, iar după absolvirea Colegiului Siena a debutat în baschetul european alături de Egis Körmend din Ungaria. Pentru această echipă, Wright a bifat 48 de meciuri şi s-a remarcat cu medii de 11.7 puncte, 4.7 pase decisive şi 4.1 recuperări. În stagiunea 2017/2018, americanul a fost selecţionat şi în All Star Game-ul din ţara vecină.

Ulterior, noul fundaş de la U BT Cluj s-a transferat în Israel, la Maccabi Rishon, unde a adunat statistici de 10.7 puncte şi 4.2 recuperări pe meci. Acolo a câştigat şi Cupa Israelului.

Jucătorul american a mai evoluat în eşalonul secund din Franţa, la Denain Voltaire, iar actuala stagiune a început-o în Lituania, cu BC Prienai, pentru care a evoluat în 20 de meciuri, cu medii de 17.4 puncte, 5.2 pase decisive şi 2.9 recuperări.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele