Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Supercupa Europei şi finala Ligii Campionilor, ediţia 2023, vor avea loc la Istanbu

Fotbal Internațional Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20189171/1/uefa-shutter.jpg


UEFA a decis să compenseze faptul că oraşul Istanbul este privat a doua oară consecutiv de finala Ligii Campionilor. Astfel, metropola de pe Bosfor a primit Supercupa Europei şi finala Ligii Campionilor din 2023, informează dailymail.co.uk, care citează presa turcă.
  
Ediţia din 2023 a finalei LC era programată la Munchen, iar Supercupa Europei din acest an, la Belfast, la 11 august.
 
Stadionul Vodafone Park din Istanbul, care este "casa" echipei Besiktas, a găzduit finala Supercupei îin 2019, în care Liverpool s-a impus în faţa formaţiei Chelsea la penaltiuri, scor 5-4, după ce la finalul celor 120 de minute scorul a fost egal, 2-2.
 
Turcia înregistrează o creştere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, ajungând la o medie de 15.000 pe zi.
 
Finala Ligii Campionilor dintre Chelsea şi Manchester City va avea loc în Portugalia, la Porto, cu 6.000 de fani de fiecare club autorizaţi să se afle în tribune, a stabilit UEFA.
 
Jocul din 29 mai a fost mutat de la Istanbul la Porto din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus.
 
Portugalia se află pe lista verde a Marii Britanii, astfel încât jucătorii şi fanii pot participa fără a fi nevoie să efectueze o carantină la întoarcerea acasă. Turcia este pe lista roşie.
 
Este al doilea an la rând în care finala are loc în Portugalia, după ce anul trecut, în plină pandemie, s-a jucat la Lisabona.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri