Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Suporterii-acţionari ai lui Dinamo au strâns suma necesară pentru a nu pierde baza de la Săftica

Dinamo Publicat pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20118298/1/fani-dinamo-1.jpg

Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat că au strâns şi suma necesară pentru a nu pierde baza sportivă de la Săftica.

"După ce am strâns împreună banii de licenţă, iată că am reuşit să strângem şi banii pentru rata ANAF, pentru a nu pierde baza de antrenament de la Săftica.

Nu era vorba despre o rată de 35.000 de euro, aşa cum a apărut prin presă, ci despre 260.000 lei, adică aproximativ 55.000 de euro.

35.000 de euro era suma care mai lipsea în momentul în care am făcut apelul către suporteri.

A fost din nou o mobilizare extraordinară a câinilor şi am reuşit să strângem 200.000 lei. Au mai rămas de plată 60.000 lei. De aceea e nevoie să strângem bani în continuare.

Ratele acestea sunt de plătit în fiecare lună pe data de 15.

Vânzarea de bilete a mers mai slab de această dată şi asta s-a întâmplat din cauza rezultatelor. Dar mai este un motiv: Hăhăienii şi cârcotaşii au început să bage băţul tot mai mult şi să caute dezbinarea suporterilor.

Cele mai importante lucruri le-am realizat cât timp am rămas uniţi.

Nu există tabere în boardul DDB, aşa cum a încercat presa să insinueze. Toată lumea trage la aceeaşi căruţă.

Am reuşit împreună în ultima lună SĂ STRÂNGEM BANII DE LICENŢĂ şi SĂ SALVĂM SĂFTICA.

Nu boardul a realizat asta, ci noi toţi. A fost greu, dar am reuşit. Doar că DINAMO ÎNCĂ NU E SALVATĂ", se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hâldan.

Prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, suporterii dinamovişti au strâns bani pentru a achita datoriile clubului, în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul 2021/2022 din Casa Liga 1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele