Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Suporterii echipei Lazio Roma, interzişi la Marsilia pentru meciul cu Olympique din Liga Europa

Europa League Publicat pe 2 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20452498/1/lazio-2021.jpg

Suporterii echipei Lazio Roma au primit interdicia de a se deplasa la Marsilia, pentru meciul cu Olympique de joi, din etapa a patra a Ligii Europa, conform unei decizii a Ministerului de Interne francez, informează lefigaro.fr.

"Deplasarea individuală sau colectivă, prin orice mijloc, a oricărei persoane care are calitatea de suporter al clubului Lazio sau se comportă ca atare, este interzisă între punctele rutiere, feroviare, portuare şi aeroportuare", se arată în comunicatul semnat de ministrul de Interne, Gérald Darmanin.

Ministerul a justificat decizia prin faptul că unii suporteri ai echipei Lazio au un comportament violent şi interpretează slogane fasciste şi naziste.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele