Ultima oră
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis

Suporterii FCSB s-au retras din cumpărarea clubului de la Becali! Anunţ categoric: „Subiect închis!”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20491046/1/fcsb-universitatea-craiova-liga-1-casa-pariurilor-25-07-2021-1.jpg

În momentul în care Edi Iordănescu a fost îndepărtat de la FCSB şi demisia a devenit oficială, s-a iscat un scandal între suporterii „roş-albaştrii” şi Gigi Becali. Patronul fiind considerat ţapul-ispăşitor pentru situaţia nu tocmai bună pe care echipa lor a avut-o în ultimii ani.  

Campionatul n-a mai fost câştigat de ani buni, iar în Europa nu s-a mai produs absolut niciun rezultat notabil. 

La acel moment, Becali a anunţat că vinde clubul pentru 10 milioane de euro, iar suporterii, prin vocea liderului Gheorghe Mustaţă, au anunţat clar şi răspicat că vor veni cu oferta oficială. 

Acum, se pare că totul a picat chiar dacă fanii ar fi trimis o solicitare oficială de cumpărare a clubului: „Vorbim orice, dar nu subiectul ăsta. Gigi Becali nu vinde şi este subiect închis. Nu am ce să mai discut!”, a spus liderul galeriei pentru Prosport. 

De ce a ignorat Gigi Becali hârtia trimisă

„La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 miioane de euro în cont. Aşa şi eu vreau să cumpăr Real Madrid. Am trimis scrisoare de intenţie la Real Madrid, ca să cumpăr. Să spună numărul de cont, ca să le bag banii şi să îmi spună în ce condiţii pot să cumpăr. Ei cred că pot să strângă pe Facebook banii.  Eu nu îi bag în seamă! 

Stau să citesc scrisori de intenţie aiurea? Cine vrea să cumpere, să vine Mustaţă cu el în faţa mea. Bă, domnul Becali, vreau să cumpăr! Băi, ia arată câţi bani ai! Dă o scrisoare de garanţie bancară că ai 10 milioane de euro. Hai să negociem acuma! Nu că dau scrisori de intenţie! Că scrisori de intenţie poţi să dai miliarde”, a spus Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele