Ultima oră
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2

Suporterii lui Juventus au reacţionat surprinzător, după ce Mandzukic a semnat cu AC Milan. ”Te iubim pentru determinarea pe care o puneai în fiecare meci”

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19910691/1/mand.jpg

Atacantul croat Mario Mandzukic (34 de ani) a semnat un contract până în vară cu AC Milan, liderul din Serie A, cu posibilitate de prelungire pentru un sezon. Mandzukic era liber de contract din iulie 2020, după despărţirea de echipa Al-Duhail din Qatar. 

Mandzukic a mai jucat în Serie A, pentru Juventus, între 2015 şi 2020. A înscris 31 de goluri în 118 meciuri în campionatul Italiei, câştigând patru campionate şi trei Cupe cu Juventus.

În mod surprinzător, suporterii ”Bătrânei Doamne” au salutat transferul croatului la marea rivală din campionat.

"Marione, mereu vei rămâne în inimile noastre, ale tuturor, pentru ce ai făcut, pentru ataşament, pentru relaţia specială pe care ai avut-o cu noi.

Te iubim pentru determinarea pe care o puneai în fiecare meci. Te iubim pentru frica pe care o stârneai în adversari cu fizicul tău. Te iubim pentru că nu prea zâmbeai şi apoi pentru puţinele momente în care o făceai.

Este o listă lungă, dar noi chiar îi iubim pe acest jucător. Dar, Marione, pentru următoarele 6 luni vei purta culorile lui Milan. Eşti un profesionist, voiai să revii în Italia cu orice preţ, nu te condamnăm, dar ne va durea dacă te vom vedea pe teren ca adversar, aşa cum cerdem că şi pe el îl va durea să joace împotriva noastră. La 34 de ani, aproape 35, poţi să rămâi şi acolo.

Dragă Marione, îţi dorim să ai 6 luni liniştite în Italia, dar - implicit - fără victorii împotriva noastră. te salutăm, Marione!", a fost mesajul fanilor lui Juve.

Mandzukic poate debuta sâmbătă, 23 ianuarie, în meciul AC Milan - Atalanta, transmis în direct pe Look Sport de la ora 19:00.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele