Ultima oră
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti

Surpriza de la EURO, pe lista lui Liverpool. ”Cormoranii” trebuie să achite 40 de milioane de euro

Liverpool Publicat pe 10 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20355797/1/liverpool.jpg

Jeremy Doku este, la 19 ani, unul dintre cei mai interesanţi tineri ai Europei. A făcut un Campionat European foarte bun, a impresionat în tricoul naţionalei Belgiei, iar acum poate fi subiectul unui transfer extrem de spectaculos.

Potrivit mai multor publicaţii de presă din Anglia, actualul mijlocaş de bandă al celor de la Rennes este dorit în Anglia, la Liverpool, de Jurgen Klopp. Anterior participării la EURO, Doku a jucat 44 de meciuri pentru Rennes sezonul trecut, a marcat de patru ori şi a oferit opt pase decisive.

Acum, dacă îl vrea, Liverpool este nevoită să pună pe masă o sumă de bani destul de mare, de 40 de milioane de euro. Asta deşi, potrivit transfermarkt, mijlocaşul are o cotă de piaţă de 26 de milioane de euro.

Până să ofere banii respectivi pentru Doku, Liverpool i-a prelungit contractul unui titular. Fundaşul Trent Alexander-Arnold şi-a prelungit înţelegerea cu ”cormoranii. Alexander-Arnold are 22 de ani şi a semnat un contract "pe termen lung".

El a jucat de 179 de ori pentru Liverpool şi a câştigat campionatul Angliei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele