Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Surpriză de proporţii! Cine e atacantul dorit de Borussia Dortmund, în locul lui Haaland

Borussia Dortmund Publicat pe 11 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20425407/1/haalandfb.jpg

Erling Haaland (21 de ani) nu mai are mult până va pleca de la Borussia Dortmund, motiv pentru care nemţii îi caută înlocuitor şi, potrivit presei din Germania, vor un atacant tot de la Red Bull Leipzig, de unde a venit şi norvegianul, pe Karim Adeyemi (19 ani), fotbalist cu origini în România.

Problema e că Adeyemi e dorit şi de alte echipe importante ale Europei, printre  care şi Barcelona. Suma de transfer intuită pentru achiziţionarea lui Adeyemi se învârte în jurul a 30-40 de milioane de euro.

Karim Adeyemi, 19 ani, a refuzat să evolueze pentru naţionala României şi joacă pentru Germania, reprezentativă pentru care a debutat deja la seniori şi pentru care a şi marcat: un meci, un gol. Mama fotbalistului născut la Munchen, care în acest moment evoluează pentru la Red Bull Salzburg, este născută în România şi s-a luat în calcul posibila sa convocare în naţionala noastră.

Potrivit unei declaraţii recente a lui Mirel Rădoi, chiar înaintea meciului din preliminariile Campionatului Mondial cu Germania, s-au făcut demersuri în direcţia lui Karim Adeyemi, doar că acestea nu s-au concretizat. Pe bună dreptate, fiind de o certă valoare în ciuda vârstei de 19 ani, fiind în mod evident peste orice jucător al naţionalei României pe faza de atac la ora actuală, a ales Germania, unde are toate şansele să joace constant pe viitor, mai ales dacă va creşte în continuare.

Nu ştiu dacă şi-ar fi dorit. Din informaţiile pe care le am, s-a încercat. Dacă este adevărat vă spun asta, doar dacă este adevărat. Din ce am auzit, că ar fi refuzat. Mă rog, s-ar fi ajuns nu foarte aproape, dar cineva, nu ştiu dacă din familie sau din jurul lui, ar fi refuzat.

Din punctul ăsta de vedere, cel puţin de când sunt eu, sunt şapte cazuri în care diverşi jucători ar fi refuzat să vină. Din Austria, din Germania, doar pentru că erau deja selecţionaţi la U16, U17 sau U18 în alte naţionale şi au refuzat la naţionala României”, a declarat selecţionerul naţionalei României.

11 goluri şi două pase de gol are Adeyemi în acest sezon, la echipa de club, în 16 partide.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt