Ultima oră
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”
Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal” Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”

Surpriză de proporţii! Iuliu Mureşan a anunţat cine va antrena Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20395443/1/din-bun.jpg

Decizie surprinzătoare luată de Dinamo. Sorin Colceag va fi antrenorul echipei pentru câteva etape, a anunţat Iuliu Mureşan. Acesta a fost interimar din momentul în care Dario Bonetti a fost demis.

”Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licenţă UEFA Pro, la fel ca şi Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund”, a spus Mureşan, pentru DigiSport.

Colceag le-a mai pregătit în cariera sa de ”principal” pe Gloria Popeşti Leordeni, Metaloglobus, România U16, România U17 şi Zimbru Chişinău. Acesta a mai lucrat la Centrul de Copii şi Juniori ai Rapidului, începându-şi cariera ca antrenor de portari la Viitorul Constanţa. Colceag a mai fost ”secund” la Universitatea Cluj.

Fost portar, Colceag a făcut parte din lotul lui Dinamo în sezonul 1989-1990, când sub comanda lui Mircea Lucescu roş-albii au cucerit eventul în Romaânia şi au prins semifinalele Cupei Cupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele