Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Surpriză | Florin Manea, aproape de o mare rivală a Rapidului: "Nu o să pup steagul niciodată!"

Liga II Publicat pe 15 oct 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19515245/1/mean.jpg


Florin Manea se poate întoarce în fotbalul românesc mai repede decât se aştepta. Nu la Rapid, de unde a plecat cu scandal, ci la rivala Petrolul, care-l doreşte pentru un proiect interesant.
 
Agentul de jucători a eşuat în funcţia de conducere pe care a ocupat-o într-o organigramă giuleşteană teribil de aglomerată, dar nu renunţă la ideea de a se implica activ la un alt club de tradiţie. Nu departe de Giuleşti, la Ploieşti, ar fi încântat să-şi pună în practică unele idei privind dezvoltarea unui departament profesionist de scouting: "Da, am 3 oferte. Şi Liga 1, şi Liga 2. Am avut o discuţie foarte interesantă cu Petrolul, cu cei de la Veolia (n. red- sponsorul ploieştenilor), cu Mihai Dogaru. Dânşii vor să facă un departament profesionist de scouting, ce strig eu de 10 ani.
 
Le-am prezentat un proiect, aş veni eu cu doi specialişti din Italia, plus doi scouteri din America de Sud şi Africa, am putea să îi ajutăm să organizăm academia. Sunt multe nume cu ştate vechi în scouting", a declarat fiul regretatului Nae Manea, joi, la ProSport Live.

Ar vrea la Ploieşti, dar nu "trădează"

Rivalitatea dintre ploieşteni şi giuleşteni e foarte bine cunoscută în fotbalul românesc, la fel cum e şi afinitatea lui Florin Manea pentru clubul la care tatăl său a scris istorie. De aceea, Manea exclude o apropiere mai sentimentală decât e cazul: "Îmi place proiectul de la Petrolul. Nu ştiu daca mă duc, poate o să mă ocup de departamentul de scouting. Nu mă duc acum ca alţii, că sunt petrolist de mic. Eu sunt rapidist, născut, crescut în Giuleşti. Nu o să pot să îmi pun niciodată fularul Petrolului, Stelei, al lui Dinamo. O să fac o colaborare. Nu o să pup steagul niciodată", a mai punctat agentul de jucători.

Rapid şi Petrolul vor fi rivale la promovare în acest sezon din Liga 2. După şapte etape, echipa lui Iencsi are 13 puncte, trei peste rivala din Ploieşti, dar "găzarii" au un meci mai puţin disputat.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele