Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

Surpriză la Dinamo. Contra nu este sigur dacă îl ţine pe cel mai sonor transfer din ultima perioadă, din fotbalul autohton

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19493535/1/cap.jpg

Super lovitură pe piaţa transferurilor reuşită de Dinamo. Diego Capel (32 de ani), fostul mare jucător al celor de la FC Sevilla va semna un acord cu formaţia din ”Ştefan cel Mare” pe două sezoane.

Este de departe cel mai de răsune transfer din ultima vreme în România. Diego Capel a jucat pentru Sevilla între 2004 şi 2011. Cu spaniolii, el a câştigat Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, dar şi Cupa UEFA (actuala Europa League), de două ori. De asemenea, mijlocaşul lateral a bifat două selecţii în naţionala Spaniei, la care se adaugă 25 la reprezentativa U-21.

Deocamdată Contra nu s-a decis dacă îl ţine sau nu în lot pe Capel. O decizie finală urmează a fi luată în curând.

”Nu, deocamdată nu am luat o decizie în privinţa lui Diego Capel. Vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla”, a răspuns scurt Contra, când a fost întrebat despre transferul lui Capel.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele