Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Surpriză pe ”Giuseppe Meazza”. Inter - Bologna 1-2. Gazdele au avut 1-0, om în plus şi au ratat şi o lovitură de pedeapsă

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19412117/1/bol.jpg

Scorul a fost deschis de Lukaku, care în minutul 23, care a marcat cu puţin noroc, după ce o minge trimisă în bară a venit la atacantul belgian.

Repriza secundă a debutat rău pentru Bologna, Sorioano a văzut direct cartonaşul roşu, după un fault dur la Gagliardini. În minutul 62 Lautaro Martinez a ratat o lovituă de pedeapsă şi a ratat şansa de a închide partida. Starul argentinian a trimis modet, pe centrul porţii.

Deşi au avut un om în minut, fotbaliştii lui Mihajlovic au egalat, prin proaspătul intrat Juwara, care a trimis imparabil cu un şut în forţă, din interiorul careului.

Finalul de partidă a fost de coşmar pentru Inter. Bastoni a primit al doilea galben în minutul 77 şi a fost eliminat, iar după doar două minute Barrow i-a adus pe oaspeţi în avantaj, după ce a finalizat un contraatac şcoală.

 

Echipele de start:

Inter: Handanovic - Bastoni, de Vrij, D,Ambrosio - Young (85 Biraghi), Brozovic (88 Valero), Gagliardini, Candreva - Eriksen (75 Sanchez) - Martinez (85 Esposito), Lukaku.

Bologna: Skorupski - Tomiyasu (65 Bani), Danilo, Denswil, Dijks - Soriano, Schouten, Dominguez (88 Baldursson) - Sansone (65 Juwara), Barrow (85 Svanberg), Orsolini (65 Palacio).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele