Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Surpriza pregătită de Bergodi în meciul următor. Fotbalistul, pentru prima dată în tricoul alb-albastru

CS Universitatea Craiova Publicat pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19566377/1/rps0563.jpg

Craiova are probleme de lot pentru următorul meci din Casa Liga 1, cu FC Hermannstadt. Oltenii nu l-au pierdut doar pe Koljic, ci şi pe Marius Constantin, pe Ştefan Vlădoiu, George Cîmpanu şi Vladimir Screciu, ce-i drept pentru o perioadă mult mai scurtă de timp, decât atacantul bosniac.

Astfel, din cauza variantelor limitate de pe faza defensivă, Bergodi se vede pus în situaţia de a debuta un apărător, pe Paul Papp. Potrivit Fanatik, acesta va evolua în partida cu sibientii, dar nu va fi introdus din primul minut. În primul 11 va intra tânărul sub 21 de ani Ionuţ Mitran, care ar urma să fie schimbat cu Papp după câteva minute.

Omul de gol al Craiovei revine anul următor

Universitatea Craiova a suferit primul eşec în acest sezon al Ligii 1: 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni. Alb-albaştrii şi-au creat mai multe ocazii de gol, dar a lipsit omul decisiv în faţa porţii. Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat că accidentarea atacantului Elvir Koljic afectează performanţele echipei şi a anunţat când poate reveni pe teren bosniacul.

Pierderea lui Koljic a fost un lucru sută la sută negativ pentru noi. Un jucător ca Elvir nu se găseşte uşor. L-am luat pe Mamut, care e la început, încă nu are relaţii de joc cu colegii săi. Pierderea lui Koljic e mare, dar încercăm încet, încet să sudăm relaţiile de joc cu ceilalţi atacanţi.

Koljic fructifica orice ocazie. Avem veşti bune despre el, probabil va reveni la începutul anului viitor. Trebuie să vedem cât de repede o să fie refăcut din punct de vedere fizic, din punct de vedere mental. Operaţia a fost făcută bine şi cred că îl vom avea în câteva meciuri din retur, plus în play-off”, a declarat Cristiano Bergodi.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri