Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Surpriză! Preşedintele clubului nu ia în calcul reducerea salariilor pe timpul pandemiei: ”Dacă eşti conducător, faci rost. Vinzi ceva şi faci rost de salarii”

Liga II Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email

Cristian Tănase, preşedintele echipei Concordia Chiajna, a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare, în contextul actual, în care majoritatea echipelor din fotbalul românesc vor să reducă salariile. Oficialul a precizat că la gruparea lui nu se pune problema de o astfel de decizie. Concordia nu are probleme de ordin economic, ci de ordin sportiv.

Bugetul permite conducerii să suporte şi pe timpul pandemiei de COVID-19 salariile complete ale angajaţilor, precizează Tănase. Mai mult, completează oficialul, anul fiscal a fost terminat fără datorii. ”Nicio clipă nu ne-am gândit la şomaj tehnic, la reducerea salariilor. Mai ales acum, în situaţia asta complicată. Trebuie să facem rost de bani. Dacă eşti conducător, faci rost. Nu ştiu cum, de unde, dar aşa trebuie. Vinzi ceva şi faci rost de salarii.

Şi la noi salariaţii se temeau de tăierea salariilor. Am terminat anul fiscal bine, cu bugetul suntem ok şi nu există niciun risc. Marea noastră problemă este situaţia sportivă. Mi-e atât de ciudă că nu avem rezultate!”, a precizat Cristian Tănase, preşedintele Concordiei Chiajna, pentru digisport.ro.

Chiajna, la două puncte de retrogradare

Echipa are probleme în campionatul Ligii 2. Se află pe locul 16 în clasament, cu 24 de puncte, la doar două lungimi de următorul loc ocupat de FK Csikszereda, şi care duce în Liga 3. Echipa pregătită de Florin Bratu a avut rezultate destul de slabe în acest an, deşi în pauza de iarnă s-au făcut multe transferuri. În 3 partide, a bifat o victorie (2-1 cu ASU Politehnica Timişoara) şi două înfrângeri (1-2 cu Turris Turnu Măgurele şi 1-3 cu Farul Constanţa).

În iarnă, la Concordia au venit 13 fotbalişti, câţiva dintre ei cu experienţă: Daniel Mihalcea, Florin Borţa, Cătălin Oanea, Andrei Marc, Stelian Cucu şi Bogdan Vişan, Dan Bucşa, Michael Odibe, Diogo Rosado, Hristov Dimitrov, Ciprian Gliga, Karim Safsaf şi Nivaldo Santos.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele