Ultima oră
Nu scapă de Covid. Cristiano Ronaldo a ieşit din nou pozitiv Nu scapă de Covid. Cristiano Ronaldo a ieşit din nou pozitiv
LIVE VIDEO | Liga Campionilor, ACUM pe Look Sport! Liverpool - Midtjylland 0-0, Gladbach - Real Madrid 0-0. Victorie cu emoţii pentru Bayern la Moscova LIVE VIDEO | Liga Campionilor, ACUM pe Look Sport! Liverpool - Midtjylland 0-0, Gladbach - Real Madrid 0-0. Victorie cu emoţii pentru Bayern la Moscova
BREAKING NEWS: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la FC Barcelona! BREAKING NEWS: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la FC Barcelona!
Diego Maradona, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană ce prezintă simptome de Covid-19 Diego Maradona, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană ce prezintă simptome de Covid-19
Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita” Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita”
VIDEO | Atmosferă superbă la Moscova şi Kiev, în Liga Campionilor. Toată magia Champions League se vede în direct pe Look VIDEO | Atmosferă superbă la Moscova şi Kiev, în Liga Campionilor. Toată magia Champions League se vede în direct pe Look

Surpriză totală! Diego Capel semnează cu altă echipă din Liga 1, după ce nu l-a convins pe Cosmin Contra

Dinamo Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19494428/1/capel.jpg

Mijlocaşul ofensiv spaniol Diego Capel (32 de ani) este aproape de Academica Clinceni, anunţă ProSport, care notează că Dinamo vrea să îl împrumute pe fotbalistul iberic la gruparea ilfoveană.

Diego Capel nu l-a convins, deocamdată, pe Cosmin Contra, iar Dinamo i-a făcut o propunere surpriză spaniolului: să semneze cu echipa din Ştefan cel Mare, dar să fie împrumutat în primă fază la Clinceni.

Diego Capel, spre Clinceni

Astfel, Dinamo a demarat discuţiile cu Academica Clinceni pentru împrumutul lui Diego Capel, în cazul în care decide să îl păstreze pe spaniol. Conform sursei amintite, antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, ar fi obligat să îl titularizeze pe Diego Capel.

În plus, clubul ilfovean trebuie să acopere o parte din salariul spaniolului. Mai exact, 4.000 de euro, dintr-un total de 14.000 de euro, atât cât ar urma să încaseze Diego Capel la Dinamo.

Ajuns la 32 de ani, Diego Capel a evoluat ultima oară în Malta, la Birkirkara FC. Spaniolul şi-a început cariera la FC Sevilla şi a mai evoluat la Sporting Lisabona, Genoa, Anderlecht şi Extremadura.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele