Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Surpriză totală! Diego Capel semnează cu altă echipă din Liga 1, după ce nu l-a convins pe Cosmin Contra

Dinamo Publicat pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19494428/1/capel.jpg

Mijlocaşul ofensiv spaniol Diego Capel (32 de ani) este aproape de Academica Clinceni, anunţă ProSport, care notează că Dinamo vrea să îl împrumute pe fotbalistul iberic la gruparea ilfoveană.

Diego Capel nu l-a convins, deocamdată, pe Cosmin Contra, iar Dinamo i-a făcut o propunere surpriză spaniolului: să semneze cu echipa din Ştefan cel Mare, dar să fie împrumutat în primă fază la Clinceni.

Diego Capel, spre Clinceni

Astfel, Dinamo a demarat discuţiile cu Academica Clinceni pentru împrumutul lui Diego Capel, în cazul în care decide să îl păstreze pe spaniol. Conform sursei amintite, antrenorul Clinceniului, Ilie Poenaru, ar fi obligat să îl titularizeze pe Diego Capel.

În plus, clubul ilfovean trebuie să acopere o parte din salariul spaniolului. Mai exact, 4.000 de euro, dintr-un total de 14.000 de euro, atât cât ar urma să încaseze Diego Capel la Dinamo.

Ajuns la 32 de ani, Diego Capel a evoluat ultima oară în Malta, la Birkirkara FC. Spaniolul şi-a început cariera la FC Sevilla şi a mai evoluat la Sporting Lisabona, Genoa, Anderlecht şi Extremadura.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele